Tiimi

Tiimimme on hitsautunut tiukasti yhteen. Olemme nuoria ja nälkäisiä yrittäjiä, joilla ei sormi mene suuhun hankalammankaan kuontalon kanssa eivätkä kuivakat kynsinauhat meitä kauhistuta.

 

Linda on alunperin lähihoitajaksi valmistunut Laihialta lähtöisin oleva neito, joka päätti neljän vuoden työnteon jälkeen seurata haaveitaan ja hakeutui Vaasaan parturi-kampaaja koulutukseen vuonna 2010. Linda on kilpaillut menestyksekkäästi tampereen hiusmessuilla saavuttaen muodikkaalla naisten leikkuksella 2. sijan! Lindan omin sanoin "päivääkään en ole ammatin vaihdosta katunut, kehitän itseäni päivä päivältä paremmaksi kampaajaksi sekä yrittäjäksi. Olen rauhallinen ja työskentelen tarkasti sekä huolellisesti."  Jos siis haussasi on vielä se "oma" kampaaja seinäjoella niin suosittelen varaamaan ajan Lindalle, jo hänen läsnäolonsa saa hymyn huulille!

 

Tytti on meidän toinen Laihian vahvistus Larasille. Tytti on räväkkä ja nauravainen tekijä, jolta onnistuu niin kampaamotyöt kuin meikitkin. Tyyki on aloittanut kampaamotyöt jo opiskelujen ohella ja kävi pohjalle kosmetologi-koulun. Kuitenkin kampaamon puoli vei mukanaan ja kosmetologipalvelut on siirretty hyllylle ainakin toistaiseksi... Tulevaisuuden suunnittelmissa on intohimona alan jatko-opiskelut, joista osa on jo käytynäkin, joten tavoitteet on korkealla ja työn laatu sen mukaista. Morsiammet voivat tulla rohkeasti Tytin käsittelyyn, kokemusta löytyy siltäkin saralta!

 

Minna on luottotekijä, jonka työn jälki on aina yhtä laadukasta. Minna tekee töitä varmalla otteella ja on kampaajana luova ja kekseliäs. Aikoja Minnalle saa sekä Seinäjoelle että Lapualle. Lisäksi  meikit, ripsipidennykset, kestomaskarointi ja ripsien taivutuksen sujuvat huoletta. Morsiammet ja juhliin menijät ottakoot siis yhteyttä Minnaan! 

 

Roosa lisäämme esittelyn myöhemmin.

 

Haluatko mukaan tiimiin? Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen larashairbeauty@gmail.com, etsimme kynsitekijöitä, ripsiteknikoita sekä kampaajia!