Tiimi

Tiimimme on hitsautunut tiukasti yhteen. Olemme nuoria ja nälkäisiä yrittäjiä, joilla ei sormi mene suuhun hankalammankaan kuontalon kanssa eivätkä kuivakat kynsinauhat meitä kauhistuta.

Lara's Hair & Beauty:n omistaja lapualainen Laura Annala (Lara) on ehtinyt kampaajan urallaan viettää 3,5 vuotta ulkomailla, voittaa kisoja ja tehdä freelancerina kouluttajan töitä suomalaisessa KC Professional -tiimissä ympäri maata. Lara valmistui ensin maskeeraajaksi, joten meikkipensselitkään eivät putoa kädestä. Ainakaan usein... HUOM! Lara tekee töitä osa-aikaisesti äitiysloman ohella. Varaa siis aikasi ajoissa.

Ira S. toinen tiimimme alkuperäisjäsenistä. Ira aloitti tekemällä kampaajantöitä, mutta on sittemmin erikoistunut pelkästään ripsien tekoon. Ja kauniita ripsiä Ira tekeekin! Osittain vielä äitiyslomalla oleva Ira tekee muutaman päivän viikossa sekä Volyymi- että klassisia ripsienpidennyksiä. 

Minna on luottotekijämme ja piin kova ammattilainen jonka työnjälki on aina yhtä laadukasta. Joustava ja puhelias nainen tekee töitä varmalla otteella ja kouluttautuu jatkuvasti lisää. Kampaajana Minna on luova ja kekseliäs. Hänelle aikoja voi niin ikään varata sekä Seinäjoelle että Lapualle. Lisäksi meikit, ripsienpidennykset, kestomaskarointi ja ripsientaivutukset sujuvat huoletta. Morsiamet ja juhliin menijät ottakoot siis yhteyttä Minnaan! Minna toimii liikevastaavana Lauran ollessa reissussa, joten hänelle voi myös antaa välitöntä palautetta, jos huomaatte palvelussamme puutteita tai teillä on loistavia ehdotuksia!

 

Linda on alunperin lähihoitajaksi valmistunut laihialta lähtöisin oleva neito, joka päätti neljän vuoden työnteon jälkeen seurata haaveitaan ja hakeutui Vaasaan parturi-kampaaja koulutukseen vuonna 2010. Linda on kilpaillut menestyksekkäästi tampereen hiusmessuilla saavuttaen muodikkaalla naisten leikkuksella 2. sijan! Lindan omin sanoin "päivääkään en ole ammatin vaihdosta katunut, kehitän itseäni päivä päivältä paremmaksi kampaajaksi sekä yrittäjäksi. Olen rauhallinen ja työskentelen tarkasti sekä huolellisesti."  Jos siis haussasi on vielä se "oma" kampaaja seinäjoella niin suosittelen varaamaan ajan Lindalle, jo hänen läsnäolonsa saa hymyn huulille!

 

Tytti Meidän toinen Laihian vahvistus Larasille. Tytti on räväkkä ja nauravainen tekijä, jolta onnistuu niin kampaamotyöt kuin meikitkin. Tyyki on aloittanut kampaamotyöt jo opiskelujen ohella ja kävi pohjalle kosmetologi koulun. Kuitenkin kampaamon puoli vei mukanaan ja kosmetologipalvelut on siirretty hyllylle ainakin toistaiseksi..
Tulevaisuudessa Tytti haluaa jatkokouluttautua kampaajamestarin tutkinnolla, joten tavoitteet on korkealla ja työn laatu sen mukaista. Morsiammet voivat tulla rohkeasti Tytin käsittelyyn, kokemusta löytyy ja hyvää palautetta on tullut.

 

Roosa on edellisen kynsivelhomme Sussun kouluttama näppärä akryylikynsiteknikko jolla pysyy myös meikkisuti hyppysissä. Koulutus meikkauksiin on haettu Laran tapaan yksityiseltä puolelta helsingistä.

Olipa sitten toiveenasi klassisen hillityt nude kynnet tai viimeistä huutoa olevat kromi blingit niin Roosa hoitaa!

 

Ai niin ja miehet!

Minna ja Linda hoitavat parranajot vakaalla kädellä, ja leikkaukset sujuvat nopeasti, joten tulkaa rohkeasti kokeilemaan. Laura taas rakastaa parturointia, extreme-lajeja, autourheilua ja sotapelejä, joten penkkiin vaan.

 

 

 

 

Haluatko mukaan tiimiin? Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen office@laras.fi, etsimme kynsitekijöitä, ripsiteknikoita sekä kampaajia!

 

 

Mainostoimisto BSTR Luova Konttori Seinäjoki